Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VÁSÁRLÁS ELŐTTI FONTOS INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk!

KÖZELEG A KARÁCSONY!

KÉRJÜK, KARÁCSONYI AJÁNDÉKNAK SZÁNT MEGLEPETÉSRE IDŐBEN - NAGY KERÁMIA ÉS ÜVEG TÁRGYAKRA, PL. KÉPEK, ÓRÁK, MASZKOK, KASPÓK, TÁLAK STB., LEGKÉSŐBB 4 HÉTTEL KORÁBBAN - SZÍVESKEDJEN LEADNI MEGRENDELÉSÉT AZ ÉV VÉGI MEGNÖVEKEDETT FORGALOMRA ÉS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐRE VALÓ TEKINTETTEL!

Az oldalon található iparművészeti munkák egyedi, különleges alkotások. Értéküket jelentősen emeli, hogy nem fordulhat elő, hogy bármelyikből két teljesen egyforma készüljön, mint az a sorozatgyárott termékek esetén történik. Így az Ön által választott termékből sem készül még egy ugyanolyan. 

Kérjük, a termék kiválasztásakor szíveskedjen figyelembe venni, hogy a képen látható egyedi, kézzel készült alkotás, mely nem egyezik meg teljes egészében azzal, amit Ön meg fog kapni. Nagyon hasonló lesz a termék, de semmiképp sem ugyanolyan.  Színben, méretben, formában kisebb különbségek lehetnek. Így természetesen az sem fordulhat elő, hogy valaki másnak az Önével megegyző termék legyen a birtokában.

Kerámia temékeink esetében a többszöri, magas hőfokon történő égetés, és a különleges mázazás lehetővé teszi, hogy beltéren és kültéren egyaránt díszíthessék környezetét. Mindezek ellenére, annak érdekében, hogy Ön sokáig gyönyörködhessen kerti dísztárgyaiban, kérjük, télre ne hagyja őket a szabadban. A fagyok elmúltával újra dekorláhatja kerjét velük, természetesen a napfény és az eső nem károsítja felületüket.

Szeretettel kívánjuk, hogy sok öröme teljen kerámia és üvegművészeti alkotásainkban Önnek vagy megajándékozttjának!

 

A megrendelt termékek egyediek, legtöbb esetben az Ön megrendelésére készülnek. Az alkotás során művészeink igyekeznek az Ön elképzelését lehetőség szerint megvalósítani.  A szállítási határidő - a virágok kivételével - részben az egyedi gyártás, a különleges technológiai folyamatok miatt (száradás, többszöri égetés, hűlési idő, mázazás stb.), részben a termék típusától, mennyiségétől és folyamatban lévő megrendeléseinktől függően 7-14 munkanap.  Amennyiben Önt nagyon sürgeti a határidő, és ezt külön jelzi felénk, igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy a kiválasztott ajándék időben érkezzen.

A kerámia és üveg tárgyak mind törékenyek. A csomagolás során nagyon gondot fordítunk arra, hogy épségben megérkezzen Önhöz. Kérjük, hogy mennyiben a csomag átvételekor sérülést, rendellenességet tapasztal, azt haladéktalanul jelezze a futárnak és miket is azonnal értesítsen róla. Csomagpontra történő megrendelés esetén győződjön meg a csomag sértetlenségéről.