Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási feltételek

A Szolgáltató adatai:

 

A szolgáltató neve: Tabi Zsombor e.v.

A szolgáltató székhelye: 7634 Pécs, Hóvirág u.1.

A vállalkozás telephelye: 7634 Pécs, Hóvirág u.1.

A szolgáltató elérhetősége: admin@csillagart.hu

Nyilvántartási száma: 53649719

Adószáma: 69763236-1-22

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve:

Telefonszáma: +36 30 7437842

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe: Shoprenter.hu Kft., 4028 Debrecen, Kassai út 129., info@shoprenter.hu

A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNT VÁSÁRLÁSRÓL 2022.09.01-TŐL  KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE ÁLLÍTHATÓ KI A SZÁMLA.

 

A webáruházban lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is.

 

Felhasználó a weboldalon történő vásárlásával/regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az adatkezelésekhez hozzájárul.

 A webáruházban található termékek egyedi jellemzői a termékoldalon találhatók. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk, így a termék tényleges színe, formája, mintázata vagy kiegészítői nem mindig egyezik meg a képen látottakkal. A termékek egyedileg, kézzel készülnek, ezért formai, színbeli és méretbeli eltérések előfordulhatnak.

 A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetők meg. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők. Az árak bruttó árak, a szolgáltató alanyi adómentes, a számla ÁFA nélkül kerül kiállításra. Az árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

 

Fizetési módok:

 

Személyes átvétel: Készpénzben a Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét az elektronikus úton a Felhasználó e-mail címére küldött díjbekérő kézhezvételekor bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett OTP Simple Pay pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Szállítási költség:

A küldemények kézbesítése, szállítása:

Személyes átvétel: Siófok – előre egyeztetett helyen és időpontban

Czékmány Vera Galéria 7621 Pécs, Irgalmasok utcája 1.

Házhoz szállítás: MPL ( Magyar Posta Logisztika)

Csomagátvétel: PostaPont átvételi pont (Magyar Posta)

Postán maradó küldemény (Magyar Posta)

 

A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

A weboldal teljes Általános Szerződési Feltételei az alábbi linkről tölthető le: TELJES ÁSZF/VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK LETÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

A weboldal adatkezelési tájékoztatója elérhető a következő oldalon: ADATVÉDELMI NYILATKOZAT